Але Горска

Режисьор на мравки, директор на минипродукция с леген, страстна почитателка на неочаквания край и абсурда в разказите, филмите и докъдето не ми достига погледът. Непоколебимо изследваща всичко мистично, което ми попадне около собствената и друга орбита. Също така, надяваща се да ми се случи някаква паранормална активност в този живот, за да съм сигурна, че след това е възможно и подобаващо продължение. Всъщност вече ми се случи на няколко пъти, но искам пълно писмено потвърждение с подпис под и от тъмната сянка.

Вярвам, че човек трябва да се развива докато диша, да направи своя собствена пътека в големия храсталак, без да повтаря никоя друга, да рискува достатъчно, за да е сигурен, че е живял възможно най-пълноценно. Обичам да пия бира, твърдият алкохол няма проблеми с мен, но понякога аз имам с него, за друго не признавам.

Експериментирам с различни форми на изкуството. Ако нещо ме обсеби като идея, го следвам. Пиша и разказвам истории.

Обичам фантастиката и особено много харесвам творчеството на Робърт Шекли. Когато за първи път го открих, се почувствах като у дома си. Харесвам и много други автори, но ще се спра само на още двама, които лично за себе си откроявам – Рей Бредбъри и Дмитрий Биленкин. Самата аз пиша фантастични разкази, които се надявам да публикувам скоро в книга.
Първата ми книга „До моите висши учители“, която не е фантастична, написах в много труден за мен момент, който продължи близо шест години. За сметка на това я написах на един дъх и придоби хумористично-сатиричен характер. Можете да я прочетете напълно безплатно. Има си собствен сайт, на който живеят нейните истории.

Време е да пристъпя към клишетата, защото те за това са измислени – любовта е движещата ми сила. Без нея не мога да си намеря чорапите, когато навън е студено. Никога не използвам носни кърпички, когато става въпрос за любов, използвам ги по предназначение. В любовта наистина има лудост, защото чука на вратата ти по никое време, без да каже коя е, настанява се удобно под собствената ти кожа, накрая излиза за кратко и киха право в лицето ти, когато знае, че може да те зарази най-много. В общи линии наистина любовта е луда и се нуждае от малко помощ.

За контакти: ale-gorska@abv.bg

facebook.com/Ale.Gorska.x